Om Mig

HälsaMann AB

Hej och Välkommen till HälsaMan

Jag heter Nilla och driver HälsaMan

 Jag tycker att det pratas väldigt mycket om kvinnor och deras mode, hälsa och kosmetik. Det är ju roligt, men nu är det dags för en förändring för nu vill jag att även mannens hälsa ska komma i fokus.

Jag har upplevt att det finns ett väldigt sug efter hälsoprodukter för män och har fått en väldigt fin respons av alla män som har köpt mina produkter.

Det som finns i min webbshop är naturliga crèmer, eteriska oljor, vitaminer och mineraler, ansiktsvård, kroppsvård, hårvård.

Kosttillskott är ett bra komplement om du har glömt att äta eller kanske inte fått i dig din dagliga dos av vitaminer och mineraler.

Hudvård för män

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det är också vanligt med torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Det jag erbjuder är bl. a. Hudvårdsprodukter, Kroppsoljor, Spaupplevelse, Eteriska dofter med aromlampa, Kryddor, Teer, Lördagsgodis Ekologiskt, Vitaminer och Mineraler mot Led, Värk och Förkylning. Jag säljer även uppiggande kosttillskott och Smycken. Produkterna är rena och hälsosamma men sist men inte minst erbjuder jag kostrådgivning – HälsaMann Guiden
som du hittar här i min butik.

Hur lever vi?

Vi lever i ett samhälle där många är fixerade över sitt utseende. Är det inte så att vi vill slippa se gamla, slitna och trötta ut?

Din hälsa är det viktigaste du äger och i min webbshop kan du hitta produkter som kan få dig att må bra. Jag får en energikick och känner mig glad när jag använder dessa hälsoprodukter. Då vet jag också att jag har varit nyttig och att jag har tagit hand om mig själv. Det ska kännas bra att leva helt enkelt.

Produktinfo

Ditt yttre utseende är lika viktigt som det inre. Kropp och själ går hand i hand med varandra.
Det är väldigt viktigt att ge huden en fin behandling. Efter en dusch ser huden ofta lite grå, skrynklig och narig ut. Därför kan jag rekommendera att smörja in ansikte och kroppen med bra hudkräm och olja. Resultatet blir att huden ser fräschare och ungdomlig ut. Produkterna stärker hudens elasticitet och bromsar uppkomsten av nya rynkor och fina linjer. Vid regelbunden användning får huden ett helt nytt lyster och ser fastare, slätare och lenare ut.

Alla produkter ska användas varsamt. De är dryga och räcker länge. Det är viktigt att du gör detta regelbundet för bästa resultat.

Jag använder dessa utvalda hälsoprodukter eftersom jag och min testgrupp har uppnått ett väldigt bra resultat.
Jag strävar efter att köpa in alla produkter som kommer från naturen och tillverkas på en naturliga vägen. De är vegetabiliska, rena, lätt upptagliga, miljövänliga och är utan kemiska tillsatser som t.ex. aluminium, blekningsmedel, färg – och aromämnen.

Det som doftar i produkterna är örter och kommer från naturen, alltså inga kemiska dofter.

Det som finns i webbshop är natursköna crèmer, eteriska oljor, vitaminer och mineraler mm.
Kosttillskott är ett bra komplement om du har glömt att äta eller kanske inte fått i dig din dagliga dos av vitaminer och mineraler samt om du tränar hårt och behöver tillskott.
En del vitaminer fungerar också som antioxidanter. Vitaminer ingår även i olika enzymsystem och är av stor vikt för att kroppen ska kunna fungera optimalt.

Ge dig själv tid för en hälsokur med att t.ex. rengöra huden, peela kroppen, smörj in huden med en Body lotion eller olja och varför inte avsluta med en varm kopp te? Och glöm inte använda din aromlampa,den bidrar till en lugn och avslappnad stund.

Många av dom produkter som omnämns i HälsaMannguiden kan du köpa här i webbutiken tex Dosha relaterade produkter som du hittar i Paketlösningar.

Om mig
Som barn adopterades jag från Indien och kom till en svensk familj. Mitt intresse för mat, hälsa och välmående
har funnits med mig sedan barnsben. Jag har alltid tränat och är utbildad dansare.

Sedan nioårsåldern då jag fick min första hudsalva från hälsokostbutiken så har mitt brinnande
intresse för hälsokostprodukter och hälsa ständigt vuxit. I en butik behöver man inte 10.000 produkter utan några få av dom bästa på marknaden.

Min uppväxt i Sverige har varit trygg och bra på alla sätt och jag fick redan som barn lära mig att uppskatta naturen och allt det vackra vi har i vår närhet.

Utvalda grossister:

Mina utvalda grossister är experter, filosofer inom naturmedicin och är specialister inom kost, hudvård, vitaminer och mineraler av ekologiska produkter. Mina grossister har stor, gedigen och långvarig kunskap om naturliga råvaror, dess egenskaper och användningsområden. De ägnar sitt liv åt studera och utveckla moderna naturläkemedel, kosttillskott, hudvårdsprodukter och kost.

Det börjar som ett frö hos dess skapare, ett frö som gror och utvecklas till en idé och vision. Utgångspunkten är att stärka individens egen förmåga att läka sig själv.

Alla naturläkemedel, hudvårdsprodukter, kost, då som nu, framställs med ingredienser som uteslutande kommer från naturen. Här är inte det ekologiska, en plötslig vändning på grund av tiden och dess trender, utan en livsfilosofi och en övertygelse. Naturliga råvaror och dofter framställs från naturen vilket är ett stort intresse än idag.
Odlingen sker utan konstgödning, bekämpningsmedel eller växtgifter. Det pågår ständigt analys och kvalitetskontroll av såväl råvaror som de färdiga produkterna.
Mer grossister är på gång med nya fräscha och härligt naturliga produkter.

Information

Allt material i denna webbshop lyder under svensk lag. Alla typer av filminspelningar, ljudupptagningar, bildkopiering är ej tillåtet.

På vänster sida finner du information till exempel om HälsaMans aktiviteter m.m.

OBS!

Läs alltid innehållsförpackningen och bipacksedeln före användning om du tar medicin. Som allergiker, eller har känslig hy bör du vara extra noga med att läsa innehållsförteckningen. Angående Jordnötsallergi och överkänslighet: Läs alltid på¨förpackningen innan inköp.

Du är värd en bra hälsa. Tänk på dig själv. Produkterna här gör att du ser mer välmående och ungdomligare ut. Efter en regelbunden användning kommer du att märka en stor skillnad på din hy och hälsa. Försök att få din egen tid och vårda din egen hälsa.
Jag vill att du ska få ut lika mycket glädje av mina produkter som jag får.

Alla är hjärtligt välkomna
Vänlig hälsning Nilla

Tack alla ni kvinnor som uppmuntrar era killar att komma igång med egenvård.

Väl mött! Nilla

HälsaMan