Allmän Energiinfo

Sömn: Utan en god sömn fungerar knappast någonting i ditt liv.

Motion:

Stress:

Semester och avkoppling
Sol och ljusenergi!:Tänker du vara ute i solen i sommar eller åka utomlands?

Mörkhyade personer har en större mängd pigment melanin, medans ljushyade personer har en mindre mängd melanin.
För mycket sol kan skada kollagenet vilket gör att din hud åldras snabbare och kan skada dina dna-celler och proteiner.

Allergi:

Snuva:

Beskrivning

ENERGI – Brist på energi kan beror på många faktorer.

-Hej Nilla. Jag känner mig trött, har ingen ork till något, säger flera kunder.
Jag brukar svara: -det kan bero på stress, vad äter du för mat, dricker alkohol, hur mycket sover du varje natt, är det stressigt på ditt jobb brukar jag svara.
Jag försöker att hitta kundens problem genom denna analys med frågor och svar.
Varför minskar din energi ? Kan det bero på stress, vitamin och  mineralbrist, prostatabesvär, svårt att komma i gång med kärlekslivet, vantrivsel på jobbet eller hemmet?

Är du en soffliggare och orkar inte att gå ut? Tröstäter du för mycket skräpmat, godis, alkohol och för lite motion ger dig dålig energi. Är du en grubblare och tänker för mycket om saker?
Allt detta stjäl mycket energi.

Kära du, kanske är det en skön avkopplingsmassage med energiolja du ska prova på och få lite hälsotips på vägen av Nilla 🙂
Här hos HälsaMan finns det mineraler som magnesium, järn, Zink och vitaminer som D/C , proteiner, rosenrot, BioBiloba, Aswagandha, Bio-Pycnogenol, Q-10 m.m.  De lyfter upp humöret och ger dig energi!
Vill du må bättre, känna dig gladare, piggare, starkare så kom in till HälsaMann för här finns det gott om Energi. Du, det räcker även till dig.

Stöd andra killar och börja prata med med varandra. Stötta och ge varandra positiv Energi!Upp och hoppa killar! Ut i friska luften och rör på er mer. Mer träning tack!  Du får Energi!
En glad cell , en glad kropp  stärker ditt immunförsvar