Skägg-Träställ i valnöt

2,102kr

Ett snyggt träställ med fyra av de bäst säljande kammarna från Big Red Beard Combs i valnöt.

 

I lager

Beskrivning

Big Red Beard Combs Timber Kit – Walnut är ett snyggt träställ med fyra av de bäst säljande kammarna från Big Red Beard Combs. Obs! Kammarna är i valnöt.

No.9 – Walnut
En handtillverkad skäggkam anpassad för medel till långt skägg. Den glider lätt igenom skägget och reder ut tovor. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fem lager, varav de två innerlagren av Eastern Maple ger styrka till konstruktionen. Ett yttre lager med valnöt. Gravyr: ”Stay Groomed Gentlemen”. Storlek: 9,5 cm x 3,9 cm.

No.5 – Walnut
En ”Beard Pick” som tillåter dig att komma åt skägget från en annan vinkel. Den ger en stor greppyta ovanför tänderna. Passar alla skägglängder. Handtillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt. Storlek: 5,4 cm x 4,7 cm.

No.3 – Walnut
En handtillverkad kam för mustasch, goatee och polisonger. Fintandad med ett litet handtag som gör det möjligt att komma åt med precision. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt. Storlek: 8,5 cm x 2,2 cm.

No.7 – Walnut
En handtillverkad skägg- och mustaschkam designad för att ha med i fickan. Passar alla skägglängder. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt.

Ställ i solid valnötsträ
Storlek: 12,2 cm x 10,3 cm x 2,8 cm