Kropp- FotKit

259kr

Friska upp dina fötter!

I lager

Kategorier: , ,

Beskrivning

För en stund av lite skön ekologisk omsorg av Dina fötter – de bär Dig! Häll upp lagom varmt vatten i ett fotbad eller en balja, ca 39 grader. Häll hälften av påsens himalayasalt i en skål. Tillsätt 20 droppar av den eterisk oljan i saltet och rör om med en sked. Rör ner blandningen i fotbaljans ljumma vatten.

Den eteriska aromablandningen innehåller cirkulationsbefrämjande och värmande oljor som även friskar upp och ger Dina fötter en fräsch doft. Det är en fin blandning av både barrträd, citrus och eukalyptus mm (Gå gärna in på vår hemsida www.kosmetikkompaniet.se för att se fler användningsområden till denna eteriska olja). Tillred Dig ett gott örtte!

Doppa långsamt ner Dina fötter i det sköna, salta och aromatiska vattnet och luta Dig bekvämt tillbaka. Gör gärna lite fot/tå gympa en liten stund men sitt sedan och njut av Ditt fotbad tillsamman med lite lugn musik och en god kopp te. Efter cirka 10 min kan Du försiktigt använda pimpstensborsten på eventuella förhårdnader.

Tag sedan den mjuka bambu handuken och torka Dina glada, nybadade fötter varsamt och noggrant. Smörj därefter in de väldoftande fötterna med änglaföttersalvan. Salvan mjukgör och vårdar Dina fötter med ekologiska och naturliga råvaror. Sätt gärna på en mjuk bomullsstrumpa efteråt och njut av att Du tagit hand om Dig själv och Dina värdefulla fötter!

Innehåller: 1st Aroma blandning Frisk luft 10ml 1st Nagelpimpstensborste 1st Bambu handduk 1st Himalaya Salt fint Lendelunden 150 gr 1st Änglaföttersalva Förpackat i en kartong med ett vackert blått/silverband