Amore-En Fantastisk Sugande Känsla.

160kr

Smörjmedel som ger en lugnande, sval stimulering vid insättning!

 

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

COOL TENGA CUPs har ett kylande menthol-infunderat smörjmedel som ger en lugnande, sval stimulering vid insättning!

TENGA Original Deep Throat Vacuum CUPs timglasform ger en sublim täthet. Specialventiler skapar ett virtuellt vakuum inuti CUP för att ge en fantastisk sugande känsla.

Flera unika funktioner kombineras för att skapa en livlig stimulering, med avancerad teknik och en enastående intern design för upplevelsen av sensationer!

Den släta yttre dynan för trevlig, funktionell insättning!

Tenga Original Cup har den smidiga infästningsmekanismen. Denna mekanism erbjuder inte bara extra vidhäftning, lufttäthet och mindre smörjmedelläckage, utan kommer automatiskt att applicera smörjmedel på din axel när du sätter in.

Tenga Original Vacuum Cup har ett lufthål för att stimulera sig. Ta bara klistermärket uppifrån för att kontrollera det ensidiga ventilgenererade suget med fingret.

Hur man använder Tenga Cup:

Ta bort sugklistermärket från toppen om du vill. Ta bort plasten från botten och avslöja den försmörjade mjuka infästdynan. Använd som en vanlig onani kopp. Eftersom produkten är avsedd för engångsbruk ska du kassera den när den har använts

TIP! You can extend the life of your disposable Tenga Cup by using it with a condom.

Size (D × W × H): 6.9 cm × 6.9 cm × 15.5 cm
Insertion Length: 14.7 cm
Insertion Width: 6.55 cm
Weight: 131 g
Other Specs: Disposable, Prelubricated

Materials:
Insert Sleeve: Thermoplastic Elastomer (TPE)
Casing: PE
Lubricant: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Hydroxypropyl Beta Cyclodextrin, IPBC
*Lubricant certified by EU Directive 76/768/EEC toxicological assessment.