Amore-En Oförglömlig Upplevelse!

99kr

Det medföljande smörjmedlet är inte avsett för samlag, bara för att användas med den manliga nöjen.

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Stepper Tenga Egg Novelty Easy Beat Ona-cap –

Dubbelriktade kilar som vetter både uppåt och nedåt ger en magnifik stimulans i takt med hur du stryker dig själv. Dessa perfekt placerade skalformade detaljer har tillverkats i detalj för att ge dig en oförglömlig upplevelse!

Den här bärbara nöjesanordningen finns i ett paket som har ungefär samma storlek som ett vanligt kycklingägg. I skalet gömmer en super stretchig, full av sensationer minimasturbator för män.

För män och kvinnor

Stepper Tenga ägget används ofta av kvinnor för att ge extra stimulanser till sina partners. Det är en perfekt överraskning för alla par. Ägget används naturligtvis också av män själva för att få den nya typen av stimulationer. Varje ägg har ett annat

Hur man använder:
Ta bort plastomslaget där det står ”öppet”
Häll upp ägget genom att trycka på motsatta sidor av ägget
Ta bort plastbehållaren med det vattenbaserade smörjmedlet inuti
Riv smörjmedlet från den prickade linjen på fickans hörn och häll det i ägget.
Använd ägget i en strökning.

Använd endast vattenbaserade smörjmedel med Tenga ägg. När du är klar med ditt Tenga ägg, rengör det med varmt vatten och tvål. Ett välskött Tenga-ägg håller i 5-7 gånger.

Smörjmedelsingredienser: vatten, glycerol, hydroxietylcellulosa, natriumpolyakrylat, metylparaben. Det medföljande smörjmedlet är inte avsett för samlag, bara för att användas med den manliga nöjen.

Förvara på en sval och torr plats. Håll borta från barn. Använd inte Tenga Egg om din hud är skadad eller irriterad. Testa smörjmedlet på underarmen för att skydda mot eventuell irritation. Om irritation uppstår, tvätta genast med vatten och kontakta en läkare. Dela inte med andra människor.