Amore- GlidMedel Omvälvande Upplevelse

138kr

En fängslande Monoi doft som påminner om friheten och vällusten under en semester.

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Mixgliss Sun är ett silikonbaserat glidmedel med en fängslande Monoi doft som påminner om friheten och vällusten under en semester.

Den släta strukturen i formulan ökar intensiteten och ger grunden för utsökta stunder av nöje. Mixgliss Sun ger dig känslan av att vara snygg och varm som en solnedgång och mjuk som vit sand.

MIXGLISS-produkterna är tillverkade i Frankrike är en framtagen med specialistkompetens och nya dofter. Dessa glidmedel kombinerar renhet och innovation för att ge omvälvande upplevelser för krävande användare. Silikonbasen är det mest sensuella alternativet, kraftfullt och halt med en längre effektivitet.

Under massage är Mixgliss det viktigaste tillbehöret. Huden blir inte fet, den behåller en slät känsla med en lätt doft av parfym. Perfekt för en dusch eller bad, det kommer att förbli flytande och klibbar ej.

Doft / smak: monoi Ingredienser: cyclopentasiloxane, dimetikon, arom, amyl cinnamal, alfa-isometyljonon För intim användning: kompatibel med kondom Försiktighetsåtgärder: Vid kontakt med ögonen skölj med vatten. Vid allergisk reaktion, sluta användningen. Håll borta från öppen låga. Ursprung: Tillverkad i Frankrike. Kapacitet:Förpackning: Flaska och ytterbox Batch + Bäst före datum: se box BBD: ca 48 månader

50ml