Amore-Påverka Din Lust

138kr

Den soliga kokosnötdoften i denna silikongel kommer att beröra dina sinnen. Dröj kvar i stunden… Låt känslan påverka lusten.

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Med MIXGLISS BEACH kan du unna dig en smidig och exotisk massage och i tanken förflyttas till en strand kantad med kokosnötter!
Den soliga kokosnötdoften i denna silikongel kommer att beröra dina sinnen. Dröj kvar i stunden… Låt känslan påverka lusten.

MIXGLISS BEACH är hav, sol och sex! MIXGLISS-produkterna är tillverkade i Frankrike är en framtagen med specialistkompetens och nya dofter. Dessa glidmedel kombinerar renhet och innovation för att ge omvälvande upplevelser för krävande användare.

Silikonbasen är det mest sensuella alternativet, kraftfullt och halt med en längre effektivitet. Under massage är Mixgliss det viktigaste tillbehöret. Huden blir inte fet, den behåller en slät känsla med en lätt doft av parfym.

Perfekt för en dusch eller bad, det kommer att förbli flytande och klibbar ej. Doft / smak: kokosnöt

Ingredienser: cyklopentasiloxane, dimetikon, arom, hexylkanel, bensylsalicylat För intim användning: kompatibel med kondom Försiktighetsåtgärder: Vid kontakt med ögonen skölj med vatten. Vid allergisk reaktion, sluta användningen. Håll produkten borta från ljuslågor och värmekällor. Urpsrung: Frankrike Kapacitet: 50 ml Förpackning: flaska + fliplock + box Batch + Bäst före datum: se boxen BBD: ca 48 månader

50 ml