Amore-Redo Att Starta?

99kr

Lägg till en ny nivå till ditt sexliv med Bathmate Power Rings, förbättra erektioner, bygg upp verkligt nöje och lägg till en helt ny dimension för penispumpövningar.

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Redo att starta? Lägg till en ny nivå till ditt sexliv med Bathmate Power Rings, förbättra erektioner, bygg upp verkligt nöje och lägg till en helt ny dimension för penispumpövningar.
Våra bästsäljande penisringar, Power Rings är tillverkade av vår varumärkta Elastomex-blandning för maximal bekvämlighet och njutning. En flexibel kropp gör dessa ringar enkla att använda, samtidigt som du ger dig verkligt tryck och nöje i tre unika mönster (alla inkluderade i den helt nya Power Ring 3-Pack-kollektionen).

Var och en av två Bathmate Power Ring passar olika användare, med information och diametrar (extern, sedan intern) enligt följande:

Barbarian: Bathmate Barbarian är en helt slät kukring och maximerar ytan och är ett perfekt val för dem som inte har använt penisringar tidigare. 50 mm med 20 mm.
Spartan: Med hjälp av en intressant åttkantig design ger vår Bathmate Spartan den tättaste passformen hos våra kraftringar, vilket ger dig en ännu hårdare, starkare erektion. 45 mm med 20 mm.
Om du aldrig har använt en kukring innan, kan det verka skrämmande att starta – det är mycket enklare och effektivare än det kan verka. När penis är slapp eller halv upprätt, skjut bara på ringen och flytta den ner till axelns botten (mycket lättare med våra flexibla Bathmate Power Rings än med andra alternativ). När du väl är där kommer ringen att ge dig en starkare, långvarig erektion – och mycket mer intensiva orgasmer..