Ansikte- Dag och Nattkräm

479kr

Passar för alla med blandhy som vill ha mycket fukt och minimalt fett.

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Börlind. AQUANATURE passar för alla med blandhy som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. En bra fuktbalans är viktig för hudens barriärfunktion mot yttre miljöfaktorer som påverkar hudens för tidiga åldrande. I 30-årsåldern blir det allt viktigare att fylla på hudens fuktighetsnivåer, eftersom den börjar förlora sin förmåga att lagra fukt. Tester som gjorts på AquaNature av ett oberoende hudinstitut i Tyskland, visar på 49 % ökad fuktighetsnivå i huden efter 28 dagars användning.

I serien ingår rengöringsmousse, serum, 24 h crème sorbet, 24 h fuktighetscrème.

Har du en lite fetare hy väljer du Crème Sorbet som din dag/nattcrème. Har du normal/fuktfattig hy väljer du i stället Moisturising Cream.

*Samtliga produkter i serien innehåller ett unikt och intensivt fuktgivande komplex av:

Botanisk hyaluronsyra från Snösvamp (tremella fuciformis) – med tre effekter på huden: Den binder fukt, skyddar mot fria radikaler och ger huden en skyddande film som fyller ut fina linjer och rynkor.

Havssparris (salicornia) – Stärker hudbarriären och stimulerar vattentransporten i huden, binder samman cellerna i hornlagret och stimulerar de enzymer som ökar produktionen av ceramider.

Aloe vera – Bildar och binder fukt. Rik på polysackarider, vitaminer och mineraler.

50 ml